Lämmitä luontoystävällisellä pelletillä

Pellettisäkit ovat saatavilla yhteistyökumppaniemme välityksellä joka puolelle Suomea tai noudettuna suoraan tehtailtamme. Irtopelletin toimitamme suoraan asiakkaan pellettivarastoon puhallusautoilla. Tarjoamme myös lämmityslaitteet kiinteistöjesi lämmittämiseksi.

Pelletti 15 kg säkki

Yhteistyökumppanien kautta tai nouto suoraan tehtaalta. Tehdastoimitus 1 lava (65 säkkiä)

Pelletti 500 kg säkki

Yhteistyökumppanien kautta tai noudettuna suoraan tehtaalta.

Irtopelletti

Toimitamme pelletin puhallettuna suoraan asiakkaan varastoon.

Pellettilämmitys on ekologinen tapa tuottaa lämpöenergiaa, josta hyötyy luonnon lisäksi itse lämmittäjä. Pelletti on edullinen ja helppokäyttöinen biopolttoaine. Pellettilämmitys soveltuu lähes kaikkiin kohteisiin omakotitaloista teollisuuskiinteistöihin ja kouluista aluelämpökeskuksiin.

Pelletti paikallisesta raaka-aineesta

Pelletti on 100% puuta ja se valmistetaan lähialueen puunjalostusteollisuudessa syntyvistä sivutuotteista, kuten höylänlastusta. Valvomme pelletin laatua tarkoin ottein, joten voimme taata tuotteen korkean tason ja tasalaatuisuuden.

Koska pelletti tuotetaan paikallisesta raaka-aineesta, on valmistuksen ympäristökuormitus mahdollisimman vähäinen. Pelletin hiukkaspäästöt ovat myös alhaiset, joten pelletin käyttö on oikea luonnonystävän lämmitysvalinta.

Vaivaton lämmitysmuoto, josta kukkarokin kiittää

Pellettilämmitys on helppokäyttöinen. Siisti ja tasalaatuinen polttoaine mahtuu pieneen tilaan, ja sitä käyttävä lämpölaitos toimii automaattisesti, jolloin käyttö- ja huoltokustannukset pysyvät pieninä. Niin ikään pellettilämmityksen vaatima investointi on varsin kohtuullinen, eikä pelletin hinta ole altis suhdannevaihteluille.

pellettikeskus

Valitse lämmitys uusiutuvalla energialla alan edelläkävijältä

ProPellet Oy on uusiutuvan lämpöenergian edelläkävijä, jonka lämpöpalvelu ja lämmön myynti toteutuu helpolla avaimet käteen -idealla sisältäen sekä lämmityslaitteiston että polttoaineen. Toki meiltä voi hankkia pelkän laitteiston tai polttoaineenkin tarpeensa mukaan. Jokaiseen kohteeseen löytyy varmasti sopiva ratkaisu.

Vuonna 2020 toimitamme lähes 40 000 tonnia pellettiä asiakkaillemme, ja vuosittain rakennamme myös 10-20 uutta lämpölaitosta. Olemme oikea kumppani, kun pellettilämmitys kiinnostaa sinua, haluat kuulla lisää aiheesta ja palvelumme mahdollisuuksista tai tilata vaikka saman tien polttoaineitamme.

 Katso esitteemme  Vår brochur  Our brochure  Наша брошюра