Avaimet käteen -lämpöpalvelussa yhdistyvät laitteisto ja polttoaine

Lämmöntuotannon ulkoistaminen vapauttaa asiakkaan keskittymään omaan ydintoimintaansa. Samalla asiakas voi olla varma, että tarvitsemansa lämpöenergia tuotetaan energiatehokkaasti, turvallisesti ja ekologisesti alansa huippuammattilaisen toimesta.

Avaimet käteen -lämpöpalveluna toimitamme ympäristöystävällistä bioenergiaa lämpöyrittäjyys-periaatteella. Asiakas ostaa tarvitsemansa lämpöenergian kokonaispalveluna, jolloin asiakkaan ei tarvitse investoida laitteisiin tai laitoksiin.

Me investoimme lämmityslaitteet ja hoidamme niiden asennuksen sekä huolehdimme laitoksen ylläpidosta, polttoaineesta, valvonnasta ja huollosta. Energian tuotannossa käytämme pelletin lisäksi myös muita uusiutuvia polttoaineita, kuten brikettiä ja haketta.

Räätälöity ja toimintavarma ratkaisu

Lämmöntuotantolaitokset rakennetaan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Toimitamme sekä asennamme aina asiakkaan tarpeisiin ja tiloihin sopivan ratkaisun. Hyvällä suunnittelulla löydämme toimivan vaihtoehdon haastavissakin tapauksissa ottaen huomioon mahdolliset tulevat tarpeet. Laitokset ovat automatisoituja ja etäohjattavia ja lisäksi koko maan kattava huoltoverkostomme varmistaa niiden toimivuuden sekä takaa sataprosenttisen lämpöenergian toimitusvarmuuden.

palavia pellettejä

Lämmön myynti ja lämpöpalvelu avaimet käteen -periaatteella

ProPelletin avaimet käteen -lämpöpalvelu on ympäristöystävällistä bioenergiaa lämpöyrittäjyysperiaatteella. Lämmön myynti tapahtuu kokonaispalveluna, jolloin asiakas ostaa tarvitsemansa lämpöenergian investoimatta erilaisiin laitteisiin tai laitoksiin.

 Katso esitteemme  Vår brochur  Our brochure  Наша брошюра