Kompaktit ja pitkälle automatisoidut laitteistot ja lämpölaitokset erilaisiin tarpeisiin

Omakotitalot, taloyhtiöt, maatilat, koulut, teollisuuskiinteistöt ja aluelämpöverkostot.

Suunnittelemme laitokset aina varta vasten kuhunkin kohteeseen.

Lämmityslaitteet voidaan asentaa asiakkaan tiloihin tai vaihtoehtoisesti kohteen yhteyteen rakennetaan erillinen lämpökontti. Sadat rakennukset ympäri Suomen lämpiävät toimittamiemme lämmityslaitteistojen tuottamalla biolämmöllä.

PellX 20kW

Omakotitalojen lämmitykseen soveltuva pellettipoltin, joka voidaan asentaa useimpiin puu- ja kaksoispesäkattiloihin sekä osaan öljykattiloista. Toimitus voi sisältää kokonaisen lämmitysjärjestelmän toimintakuntoon asennettuna.


PellX 20kW

Kiinteistöön integroitu lämpölaitos

Asiakkaan tiloihin integroitava lämmityslaitteisto. Mahdollisuuksien mukaan polttolaitteisto voidaan asentaa olemassa olevaan lämmityskattilaan ja hyödyntää myös muita nykyisiä laitteistoja. Uudisrakentamisessa suunnitellaan ja rakennetaan asiakkaan tarpeisiin soveltuva lämpökeskus. Laitokset ovat pitkälle automatisoituja ja etäohjattavia. Laitoksen lämpöteho voi olla jopa 1 MW.

Lämpökontti

Erillinen lämpökontti esimerkiksi koulujen ja teollisuuskiinteistöjen tai kaukolämmön tuottajan käyttöön. Lämpökonttitoimitus sisältää polttoainevaraston, suljetut tuhka-astiat ja savupiipun sekä tietenkin polttolaitoksen, jonka käyttö ja valvonta toimivat myös etäohjauksella.

50 kW – 1 MW lämpökontteja on saatavilla vakioratkaisuina.

Erillinen lämpölaitos

Kiinteä lämpölaitos suurempaan lämmöntarpeeseen. Modernilla ja tarkoituksenmukaisella polttotekniikalla varustetut laitokset soveltuvat suurten kiinteistöjen ja alueiden lämmittämiseen. 1 -5 MW lämpölaitokset käyttävät polttoaineena pelletin lisäksi mm haketta.

Lämpökontti

ProPellet toimittaa pellettikontin, pellettisiilon ja lisää kontin olemassa olevaan lämmönjakoverkostoon.

Asennus olemassa oleviin tiloihin

ProPellet toimittaa olemassa olevaan lämmönjakohuoneeseen pellettikattilan, polttimen ja rakentaa siilon olemassa oleviin tiloihin, mikäli ulkosiilo ei ole mahdollinen. Pellettilämmityksen etu on suhteellisen pieni tilantarve, jolloin myös vanhat öljykäyttöiset pannuhuoneet voidaan saneerata pellettikäyttöiseksi.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teille sopiva ratkaisu!

Soita 0105086143 !

 Katso esitteemme  Vår brochur  Our brochure  Наша брошюра